T: +31(0)85 - 273 58 94
E: verkoop@demunkcarpets.nl
I: www.demunkcarpets.nl

Importeur en groothandel in tapijten

Showroom bezoeken

Openingstijden showroom (uitsluitend op afspraak)

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.

Uitheems in Heemskerk

Wie de showroom van De Munk Carpets binnenloopt, raakt als vanzelf onder de indruk van de verscheidenheid in tapijten. De uitheemse creaties liggen uitgestald op grote stapels, gerangschikt naar kwaliteit, afmeting en land van herkomst.

Bekijk onze introductiekaart                      

Ziegler, Berber, geweven of geknoopt, artistiek of modern, voor elke smaak is wel een bijbehorend tapijt te vinden. Zo’n duizend tapijten zijn er op dat moment in het bedrijfspand aanwezig, schat directeur Edwin Tromp. En dat is nog weinig. Hij is juist in afwachting van twee nieuwe zendingen uit Marokko en Nepal.

Hoewel De Munk Carpets zijn tapijten niet rechtstreeks aan de consument levert, maar aan interieurzaken, detailhandelaren en binnenhuisarchitecten, staat de deur van de showroom open voor iedereen die deskundig advies wenst of gewoon eens door het uitgebreide assortiment wil struinen op zoek naar een verrassend model. De Munk Carpets biedt klanten bovendien de mogelijkheid om tapijten vrijblijvend thuis te bekijken.

De afmetingen van de tapijten variëren van de standaardmaat 170 x 240 cm tot heel speciale bestellingen van 6 x 20 meter. Zulke bijzondere tapijten, die wel 500 kilo kunnen wegen, moeten met een speciaal transport naar de klant worden gebracht.

De locatie, op het bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk dicht bij de A9, is daarvoor uitermate geschikt. Want het is wekelijks een komen en gaan van zendingen die via de lucht of over zee (uit Nepal, Iran, India, Pakistan of Afghanistan), of over de weg (vanuit Marokko) worden aangevoerd.

Wat Marokkaanse Berbertapijten betreft, is De Munk Carpets marktleider. Klanten worden bij De Munk Carpets ontvangen in een stijlvol ingerichte kamer, die een moderne en tegelijkertijd Oosterse sfeer uitstraalt. Eén deur scheidt de ontvangstkamer van de showroom, waar het oog bij binnenkomst direct naar een muur wordt getrokken met tweehonderd kleurstalen. De vierkante blokjes tapijt, gerangschikt van licht naar donker, vormen een prachtig kleurenpalet.

Maar van directeur Tromp zelf zou het allemaal nog veel kleurrijker mogen. “Soms kom ik op mijn buitenlandse reizen zulke fantastisch mooie tapijten tegen. Maar dan gaat bij mij de knop direct alweer op commercieel. Want hier in Nederland houden wij niet van veel kleur. Mensen vinden een tapijt al snel te druk.”

Aardetinten voeren daarom de boventoon in het pand in Heemskerk, en toch is niet één tapijt hetzelfde. Vernieuwen is het toverwoord bij De Munk Carpets. Een aantal medewerkers is wekelijks bezig nieuwe creaties en modellen te ontwerpen door middel van een geavanceerd computer tekenprogramma.

Enthousiast geworden? Een bezoek aan de showroom zal u zeker inspireren. Bel voor een afspraak met De Munk Carpets B.V.

De Trompet 1359,
1967 DA HEEMSKERK,
T: +31(0)251 - 750 286
E: verkoop@demunkcarpets.nl

Agent België en Luxemburg:
Martine Struyvelt
M: +32 (0)495228434
E-Mail: info@martinestruyvelt.be

Agent Duitsland:
Informatie volgt

Partner USA:
MIRZA DESIGN / CARDEN CARPETS
M: +1(908)-229-0777
E-Mail: mirza_design@icloud.com, m.mirzadesign@gmail.com
Website: www.mirzadesign.net, www.cardencarpets.com

De Munk Carpets B.V.
De Trompet 1359
1967 DA HEEMSKERK
Nederland

T: +31(0)85 - 273 58 94
E: verkoop@demunkcarpets.nl
I: www.demunkcarpets.nl